Sebevědomí vs úspěch

Sebevědomí je "vědomí sebe sama"

Sebevědomí je „vědomí sebe sama“.

Většina z nás potřebovala důvod k tomu, aby se sebou začala něco dělat. To je zkrátka ta naše povaha Česká… Netýká se to jen kategorie fitness, ale i mnoho dalšího. Pravidelně z nás chodí např. k zubaři ani ne 1/3 obyvatelstva, na preventivní prohlídku si nezajde ani ta 1/3 mužů žijících v České republice, teprve až když nastane určitý problém, začneme ho řešit, ale u některých případů může býti už pozdě…

Zůstaneme-li ale v oblasti fitness, tak většina lidí se bojí začátků, zejména ženy s tím mají problém. Máte ale na výběr, jako každý ve svém životě. Jedna varianta je, se stydět za to jak vypadám a neodhodlat se za celý život jít do posilovny nebo jakkoli se cvičením začít. No a ta druhá varianta je obětovat 1-2 měsíce svého života, pořádně se zakousnout do cvičení a změnit svůj život a vydat ho úplně jiným směrem. Vystoupit z toho tmavého kouta svého všedního nenaplňujícího života a jít si cílevědomě za svým snem.
„Vypadat a cítit se lépe, nejen po fyzické stránce, ale i psychické“.

Je pochopitelné, že v době jednoho měsíce nebudu vypadat přesně tak, jak bych chtěl jako na konci své cesty, ale o to nám zrovna teď nejde. Jde nám o to získat sebevědomí díky němuž budeme úspěšnější nejen v osobním, ale i pracovním životě a budu pokračovat v této cestě dále.

To vám zaručit můžeme, sebevědomí už lze získat v období prvních 2 týdnů od zahájení cvičení, jelikož je vidět od pohledu změna, cvičíte-li tak, jak máte.

Ne nadarmo spousta lidí chce tuto změnu vidět a pocítit hned zpočátku, z toho důvodu si volí výpomoc fitness trenéra, aby byli začátky i celkové cvičení efektní i efektivní.

Poznámkou si neodpustím, že je proměna vzhledu u některých lidí jednodušší zpočátku, makají-li a dodržují co jim trenér radí. Je viditelná fyzická proměna a čím déle cvičí, tak posouvají své limity a cílovou čáru své cesty.. Ale o tomto to celé je, o posouvání hranic a poznávání nových možností . V pracovním životě si vytyčíte za cíl vydělávat min 40 tis, a věřte mi, že dosáhnete-li této hranice, posunete ji dále a budete chtít 60 tis, dosáhnete-li toho, opět budete chtít být úspěšnější a takto to jde stále dál. To samé je ale i ve stylu fitness, být silnější, hezčí, sebevědomější i úspěšnější.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *