Zdravá strava aniž by jste hladověli

Vítěz našeho zátěžového testu je společnost EatMeBox.

V dnešní uspěchané době, je velmi težké udržet si zdraví životní styl. Náklady na život jsou čím dál tím vyšší a výplaty snad stagnují už téměř 10 let.

Ale i přesto jsou lidé, co jim kvůli svému zdravotnímu stavu nezbývá nic jiného, než do svého zdraví investovat alespoň pár stovek či tisíc Kč za měsíc.

Pak se nám nabízí samozřejmě i jiné varianty potřeb. Nejen nutnost zlepšit svůj zdraví životní styl, abychom si prodloužili život, ale např. i potřeba vypadat lépe, abychom uspokojili svou psychickou stránku.

Ne nadarmo prokazují američtí vědci, že pokud se Vy samy cítíte o 5 let méně, tak Vám tak opravdu je…:)

No každopádně nejlépe se táhne za provaz ve více lidech. Pokud jste opravdu pevně rozhodnuti se sebou opravdu něco dělat či vám nezbývá nic jiného, máme pro Vás typ.

Vhodného parťáka na cvičení, sport či relax v našem programu najdete během několika vteřin, ale co je rozmachem kromě kategorie fitness a lifestyle v ČR, je v současnosti zdravé stravování a výživa.

No a my se Vám musíme s něčím pochlubit. Naše redakce byla na exkurzi a vyzkoušela několik variant stravování i různé společnosti, které se na to specializují. Naším favoritem se stala společnost EatMeBox ze severu čech, kteří jak jsme zjistili si získali své příznivce i v jiných městech, malých i velkých a to v dosahu 100 km v okolí Liberce a jim dodávají svou výživu v krabičkách jak do domu, tak i do zaměstnání.


Nejvíce nás zaujal jejich koncept, který se odlišuje od klasické krabičkové diety, jelikož na to vyloženě tato společnost nehraje. Hraje především na způsob přípravy a v tom preferují zdravotní stránku svých klientů. Kvalitní suroviny od vybraných dodavatelů a jejich příprava Vám zajistí výjímečný gurmánský zážitek se kterým si zajisté upevníte své zdraví a můžete ušetřit svůj čas a překvapila nás i jejich cenová dostupnost.

Oproti konkurenci jsou na tom o dost lépe v poměru kvalita/chuť/cena.

Takže o co jsme moudřejší: NENÍ KRABKA JAKO KRABKA:)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *